Digital kultur får danskere til at købe mere mobil tilbehør

Danskere bruger flere penge på mobil tilbehør end før.

Danskerne bruger i dag langt flere penge på mobil tilbehør, end vi gjorde tidligere. Dette skyldes hovedsageligt den digitale kultur, hvor vi i højere grad digitaliserer vores hverdag med smartphones, tablets og gadgets. Et godt eksempel er Apples iPhone, der i dag er en kæmpe begivenhed, når en ny telefon lanceres. Dette skyldes selvfølgelig populariteten blandt forbrugerne, der glædeligt kaster mange penge efter et produkt der kan løse mange af hverdagens udfordringer. For mange er telefonen bare ikke nok i sig selv, hvilket gør, at mange udvider dens funktioner ved hjælp af mobiltilbehør. Derfor køber vi idag langt mere tilbehør til vores mobiler end hidtil. Og hvad end der er tale om covers, hovedtelefoner, skærmbeskyttelse eller powerbanks, så er markedet enormt.

Her er det mobil tilbehør, danskerne køber mest

De danske iPhone-ejere har deres favoritter, når de køber mobil tilbehør. Men hvad er det mest populære?

  • Hovedtelefoner er noget af det mobil tilbehør, som vi bruger mest i vores hverdag. De fleste iPhone-ejere hører musik på deres telefon, og det sker ofte hver eneste dag. Derfor er det vigtigt med hovedtelefoner, der virker ordentligt.
  • Powerbanks er også meget vigtigt i dagens mobilsamfund. Mobil tilbehør er blevet mere krævende, specielt med den nye Pokémon-dille, der har hærget det danske land siden sommerferien. Derfor er det essentiel at kunne oplade sin mobil ligegyldigt hvor, man befinder sig.
  • En anden ting, som danskerne går meget op i, er covers til mobilen. Specielt blandt de yngre generationer er der stor konkurrence om, hvem der kan have det sejeste cover. Ikke den værste konkurrence at deltage i, hvis man er interesseret i at beskytte sin iPhone bedst muligt.

Der er altså god grund til, at danskerne er begyndt at bruge langt flere penge på både mobil tilbehør til iPhone, Samsung, HTC og flere andre mobiler. Mobiltilbehøret åbner altså op for langt flere muligheder, end hvad vores mobiltelefon ellers var bygget til. Samtidig ser den digitale udvikling og kultur kun ud til at fortsætte.