Fodbold kultur i Danmark får flere afsted på fodboldrejser

Barcelona, real madrid, stadion, fodboldrejser

Vi kan ikke få nok fodbold herhjemme viser nye tal, der konkluderer at fodboldkulturen fortsat vokser og flere og flere tager på fodboldrejser for at opleve storkampe. En af disse storkampe kan meget vel blive mesterskabsafgørende, når fodboldgiganterne FC Barcelona og Real Madrid tørner sammen på Camp Nou d. 3. april 2016. Hos flere arrangører kan man allerede nu reservere sin plads til den attraktive fodboldrejse, og du er garanteret en oplevelse for livet.

Blod, sved og tårer er en af de mest brugte klichéer i verden. Men ikke desto mindre er det præcis, hvad El Clásico, mødet mellem Real Madrid og Barcelona, handler om. Hvis der er en klub, de to mandskaber ikke vil tabe til, så er det hinanden – og det plejer at kunne ses på banen.

De indbyrdes opgør har i det senere år ikke været mindre interessante af at de to bedste spillere i verden, Barcelonas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo, har været involveret og kæmpet på hvert sit hold. Ligegyldigt hvem man holder med og har sympati for, kan man ikke komme uden om, at disse to unikummer er fodboldrejse værd.

I øjeblikket har FC Barcelona et lille forspring til Real Madrid i tabellen, men intet er endnu afgjort, og med en kamp, der ligger så tæt på ligaens afslutning, kan det potentielt gå hen og blive en mesterskabsafgørende affære, som skal spilles i april. Billetter med fly og hotel kan bestilles hos et sportsrejsebureau der forhandler billige fodboldrejser så som LA Travel i Danmark.

Samtidig med, at opgøret står mellem de to største og måske bedste hold i verden, bliver kampen spillet på et af Europas mest legendariske stadions. Camp Nou. Hvor spillere som Ronaldinho, Cruyff, danske Michael Laudrup og Ronaldo har optrådt. Og nu huserer Lionel Messi her. Der er konstant spekulationer om, hvor vidt Barcelona vil modernisere det gamle stadion. Er du en ægte aficionado, og har du endnu ikke oplevet Camp Nou på tætteste hold, så er der ingen undskyldninger.

Der er altså gode muligheder for at tage på fodboldrejser og komme tæt på stjernerne. Hvilken bedre anledning end når Real Madrid kommer på besøg og hele byen er på den anden ende?